Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.
homeopata_korhaz

Just one drop – Újra filmvetítés Budapesten

A sikeres magyarországi bemutató után már több alkalommal nyílt lehetőség, hogy  újra megtekintsék a homeopátiáról készült dokumentumfilmet. Most ismét Budapesten, a Premier KultCafé -ban, délután 5 órától kezdődik a Just One Drop vetítés. 

A Premier KultCafe hátránnyal élő munkatársakat alkalmaz, örülünk, hogy az adományokból befolyt pénz jó helyre kerül, jó ügyet támogat!

A homeopátia megosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene, hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják.

De mi a helyzet azokkal, akik saját maguk megtapasztalták a hatásosságát? Hogyan szól azok története, akiken a homeopátia segített? A Just One Drop (Csak egy csepp) című film bemutatja a homeopátiát, a gyógyászatnak ezt a megosztó ágát, amit milliók használnak világszerte.

 

A filmben megszólal az a család, akiknek a kisfiát autizmussal diagnosztizálták, egy New York-i filmes elmeséli saját történetét, ami azzal kezdődik, hogy halálos MRSA-t diagnosztizáltak nála. A film elkalauzolja a nézőt Indiába, ahol a hagyományos és a homeopátiás orvoslást sikeresen integrálják, Haitira, ahol a 2010-es földrengés áldozatait kezelték homeopátiával, valamint Angliába, ahol annak ellenére, hogy a királyi család homeopátiával gyógyul, és nem is csinál titkot belőle, időről időre komoly támadások érik a gyógymódot.

Tudta, hogy az USA volt a világ vezető homeopátiával gyógyító országa a tizenkilencedik század fordulóján? És hogy az 1800-as években német tudós találta fel a homeopátiás gyógymódot? Érdekli, mit mondanak az orvosok, a homeopaták és mit a szkeptikusok?

Jöjjön el, vegyen részt Just One Drop budapesti vetítésén!
A részvétel ingyenes.

Jelentkezni itt lehet >>

A helyek korlátozott száma miatt csak regisztrált érdeklődőket tudunk fogadni. Amennyiben az első vetítés betelik, új időpontot hirdetünk meg.

Nem Budapesten él, és szeretné, ha a környékén is lenne vetítés?
Ha össze tud toborozni 20 nézőt, szívesen levisszük a filmet! Kérjük, írj nekünk a jelentkezes@terapianatura.hu címre!

Részletek

Dátum:
február 15
Idő:
17:00 - 18:30
Esemény kategória:

Szervező

Magyar Homeopata Orvosi Egyesület
Weboldal:
www.homeopatia.hu

Helyszín

Premier Kultcafe
Üllői út 2-4
Budapest, 1085 Magyarország
+ Google Térkép